Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Δράση Διάχυσης για τη 2η Κινητικότητα εκπαιδευτικών

 Δράση Διάχυσης για τη 2η Κινητικότητα εκπαιδευτικών του σχολείου μας, στα πλαίσια προγράμματος Erasmus+ 


Την Τρίτη 13/02/2024 και ώρα 13:20 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η δράση διάχυσης για την 2η Κινητικότητα εκπαιδευτικών του σχολείου μας στη Μαδρίτη της Ισπανίας, στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+, το οποίο συντονίζει η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας σε συνεργασία με τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας και συμμετέχουν σχολικές μονάδες και των δύο βαθμίδων, μεταξύ των οποίων και το 9ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς.

Οι υπεύθυνοι του προγράμματος της Α/θμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας που συμμετείχαν μας ενημέρωσαν σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν κατά την παραμονή τους στη Μαδρίτη, όπως το Team building - Team work - Team management.

Παράλληλα, οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να συναναστραφούν και να αλληλεπιδράσουν με εκπαιδευτικούς από τη χώρα υποδοχής, να συζητήσουν για τα εκπαιδευτικά συστήματα της χώρας τους, τις τυχόν ιδιαιτερότητες και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες. Τέλος, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής.

Φωτογραφίες από την παρουσίαση του προγράμματος στους εκπαιδευτικούς του σχολείου.




 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου